Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma

Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma - Hallo Shobat LAGU KESUKAAN, Pada postingan yang Shobat lihat kali ini dengan judul Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma telah kami persiapkan dengan baik untuk anda lihat dan ambil informasi didalamnya. Mudah-mudahan isi postingan Artikel Nella Kharisma, yang kami suguhkan ini dapat anda pahami dan bisa menghibur Anda.

Judul : Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma
Link : Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma
PUTAR | DOWNLOAD

Lihat juga


Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma


Kelingan Mantan

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni trisno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes eluhku mili deres ning pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan dihidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
Sumpah janji trisno iki karo kowe
Mugo wae iso langgeng tekan saklawase
Adik kang mas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora tau dadi kenanga

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni trisno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes eluhku mili deres ning pipi

Mas opo iki bukti katrisnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodok suwe wis sesasi kowe ra ngabari
Aku bingung kudu nggolekisliramu ning endi
Yo wis mungkin dalan trisnone kudu pisah
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
Senajan kowe wis gawe citdro ning atiku

Mas kowe biyen janji karo aku
Nglakoni trisno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes eluhku mili deres ning pipi

    Dik pangapurone kanggo awakku
    Mergane trisno iki
    Tak direstui ibuku
    Aku mblenjani janji
    Cinta kita ini
    Lilakno aku kanti ikhlas ati

Mas kowe biyen janji karo aku
Nglakoni trisno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes eluhku mili deres ning pipi

Mas kowe biyen janji karo aku
Nglakoni trisno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes eluhku mili deres ning pipi



PUTAR | DOWNLOAD

Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma

Sekianlah persembahan "Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma" kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk Shobat LAGU KESUKAAN.
Okey, sampai jumpa di "parsembahan" LAGU KESUKAAN lainnya.

Shobat sekarang sedang membaca/melihat Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma dengan alamat link http://www.lagukesukaan.com/2017/10/lirik-lagu-campursari-kelingan-mantan.html

0 Response to " Lirik Lagu Campursari - Kelingan Mantan - Nella Kharisma "

Post a Comment

Random Post

Powered by Blogger.

Lihat juga: