Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita

Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita - Hallo Shobat LAGU KESUKAAN, Pada postingan yang Shobat lihat kali ini dengan judul Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita telah kami persiapkan dengan baik untuk anda lihat dan ambil informasi didalamnya. Mudah-mudahan isi postingan Artikel Yunita, yang kami suguhkan ini dapat anda pahami dan bisa menghibur Anda.

Judul : Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita
Link : Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita
PUTAR | DOWNLOAD

Lihat juga


Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita


Tembang Kangen

Wayah wengi udan grimis rah uwis - uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak trisnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Lewat tembang kangen mogo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

*
Liwat tembang kangen aku titip trisno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Trisnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis rangerti
Sak tenane aku mungtansah setio ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemu
Liwat tembang kangen iki wujut katresnanku

Wayah wengi udan grimis rah uwis - uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak trisnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Lewat tembang kangen mogo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

*
Liwat tembang kangen aku titip trisno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Trisnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis rangerti
Sak tenane aku mungtansah setio ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemu
Liwat tembang kangen iki wujut katresnanku

PUTAR | DOWNLOAD

Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita

Sekianlah persembahan "Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita" kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk Shobat LAGU KESUKAAN.
Okey, sampai jumpa di "parsembahan" LAGU KESUKAAN lainnya.

Shobat sekarang sedang membaca/melihat Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita dengan alamat link http://www.lagukesukaan.com/2017/10/lirik-lagu-campursari-tembang-kangen.html

0 Response to " Lirik Lagu Campursari - Tembang Kangen - Yunita "

Post a Comment

Random Post

Powered by Blogger.

Lihat juga: