Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot

Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot - Hallo Shobat LAGU KESUKAAN, Pada postingan yang Shobat lihat kali ini dengan judul Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot telah kami persiapkan dengan baik untuk anda lihat dan ambil informasi didalamnya. Mudah-mudahan isi postingan Artikel Didi Kempot, yang kami suguhkan ini dapat anda pahami dan bisa menghibur Anda.

Judul : Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot
Link : Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot
PUTAR | DOWNLOAD

Lihat juga


Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot

Banyu Langit 

Sworo angin ... angin sing ngeridu ati
Ngeling ake sliramu sing tak tresnani
Pingin nagis ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo ... ngalemo neng dodoku
Tambanono roso kangen neng ati
Ngalemo ... ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran Wonosari Yogyakarta

Musik ...

Janjine lungane ra ngnti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan greimis teles ono klambi iki
Jroning dodo benragaring ngekep janji
Ora lamis ngedhineng Nggonku nresnani
Nganti kapan aku ora biso bali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran Wonosari Yogyakarta

Janjine lungane ra ngnti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

PUTAR | DOWNLOAD

Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot

Sekianlah persembahan "Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot" kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk Shobat LAGU KESUKAAN.
Okey, sampai jumpa di "parsembahan" LAGU KESUKAAN lainnya.

Shobat sekarang sedang membaca/melihat Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot dengan alamat link http://www.lagukesukaan.com/2017/11/lirik-lagu-campursari-banyu-langit-didi.html

0 Response to " Lirik Lagu Campursari - Banyu Langit - Didi Kempot "

Post a Comment

Random Post

Powered by Blogger.

Lihat juga: