Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria

Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria - Hallo Shobat LAGU KESUKAAN, Pada postingan yang Shobat lihat kali ini dengan judul Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria telah kami persiapkan dengan baik untuk anda lihat dan ambil informasi didalamnya. Mudah-mudahan isi postingan Artikel Arya Satria, yang kami suguhkan ini dapat anda pahami dan bisa menghibur Anda.

Judul : Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria
Link : Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria
PUTAR | DOWNLOAD

Lihat juga


Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria

Tresno Dadi Kenangan

Aku isih durung lali
Marang sliramu seng tak tresnani
Senajan papan panggonmu aku ra ngerti
Roso tresno iki taksimpen neng ati

Aku isih kelingan
Wong loro nali katresnan
Senajan sliramu ilang tanpo paran
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan

Intro ...

Tembang trisnomu sing tak gugu
Mung biso ngawe tangise batinku
Janji trisnomu marang aku
Mung biso nglarani atiku

Saiki aku mung keronto-ronto
Kelingan sliramu sing tak trisno
Opo sliramu pancen wis ra kroso
Aku neng kene isih nyimpen roso
Roso tresno ...

Intro ...

Aku isih kelingan
Wong loro nali katresnan
Senajan sliramu ilang tanpo paran
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan

Intro ...

Tembang trisnomu sing tak gugu
Mung biso ngawe tangise batinku
Janji trisnomu marang aku
Mung biso nglarani atiku

Saiki aku mung keronto-ronto
Kelingan sliramu sing tak trisno
Opo sliramu pancen wis ra kroso
Aku neng kene isih nyimpen roso
Roso tresno ...

PUTAR | DOWNLOAD

Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria

Sekianlah persembahan "Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria" kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk Shobat LAGU KESUKAAN.
Okey, sampai jumpa di "parsembahan" LAGU KESUKAAN lainnya.

Shobat sekarang sedang membaca/melihat Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria dengan alamat link http://www.lagukesukaan.com/2017/12/lirik-lagu-campursari-trisno-dadi.html

0 Response to " Lirik Lagu Campursari - Trisno Dadi Kenangan - Arya Satria "

Post a Comment

loading...

Random Post

Powered by Blogger.

Lihat juga: