Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song - Hallo Shobat LAGU KESUKAAN, Pada postingan yang Shobat lihat kali ini dengan judul Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song telah kami persiapkan dengan baik untuk anda lihat dan ambil informasi didalamnya. Mudah-mudahan isi postingan Artikel Lagu Dangdut, Artikel Lagu Terbaru, Artikel Lirik Lagu, Artikel Lyrics Song, yang kami suguhkan ini dapat anda pahami dan bisa menghibur Anda.

Judul : Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song
Link : Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song
PUTAR | DOWNLOAD

Lihat juga


Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Bojo Galak dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Bojo Galak berdasarkan task asli lagu Bojo Galak yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Bojo Galak tapi anda tidak hafal lirik lagu Bojo Galak jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Bojo Galak . tapi untuk kali ini lirik lagu Bojo Galak tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Bojo Galak berikut ini adalah lirik lagu Bojo Galak :


Wis nasipe kudu koyo ngene
Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Sakbendino rasane ora karuan
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh
atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene


Sungguh keterlaluan, bojoku sing saiki
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco, kok ora di olehke
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung biso meneng
Tak jelasno malah___
mung gawe kowe sepaneng
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
rumongso wes paling pinter


Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene


Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Nek ra keturutan senengane mencak mencak
Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
Senajane galak.....
bojoku pancen sing bagus dewe

Kuat dilakoni
Nek rakuat ditinggal ngopi
Tetep cintak, Senajan bojoku galak


Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

PUTAR | DOWNLOAD

Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Sekianlah persembahan "Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song" kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk Shobat LAGU KESUKAAN.
Okey, sampai jumpa di "parsembahan" LAGU KESUKAAN lainnya.

Shobat sekarang sedang membaca/melihat Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song dengan alamat link https://www.lagukesukaan.com/2018/02/lirik-lagu-bojo-galak-nella-kharisma.html

0 Response to " Lirik Lagu Bojo Galak Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song "

Post a Comment

Random Post

Powered by Blogger.

Lihat juga: