Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song - Hallo Shobat LAGU KESUKAAN, Pada postingan yang Shobat lihat kali ini dengan judul Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song telah kami persiapkan dengan baik untuk anda lihat dan ambil informasi didalamnya. Mudah-mudahan isi postingan Artikel Lagu Dangdut, Artikel Lagu Terbaru, Artikel Lirik Lagu, Artikel Lyrics Song, yang kami suguhkan ini dapat anda pahami dan bisa menghibur Anda.

Judul : Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song
Link : Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song
PUTAR | DOWNLOAD

Lihat juga


Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Tresno Suci dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Tresno Suci berdasarkan task asli lagu Tresno Suci yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Tresno Suci tapi anda tidak hafal lirik lagu Tresno Suci jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Tresno Suci . tapi untuk kali ini lirik lagu Tresno Suci tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Tresno Suci berikut ini adalah lirik lagu Tresno Suci :


mas tresno iki ora ono
sing biso nganteni
masio kowe gawe loro ati iki
aku isih tetep tresno mas

aku ora biso nglalekke sliramu
soko atiku
sing tak jaluk amung sadarmu
elingo karo anak bojomu iki mas

ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki

opo kowe ra iling naliko jaman semono
kowe janji setio marang aku
nganti mbesuk tumeko ing pati
tapi opo saiki banjur kowe ngelali

opo ora iling maneh karo anak bojomu
sing saben dino ngenteni tekamu
sing tak jaluk yo mung sadarmu
baliyo marang aku
ilingo karo anak bojomu

tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung
siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe iling marang janji setiomu

ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki

tresno suci iki tetep tak jogo
nganti saiki masio kowe
sering ngeloro ati
wes pirang pirang sasi
kabarmu tak enteni
saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki

kadung anakmu takon kapan bapakku bali
ngertenono neng njero
batin iki keloro loro
neng opo kowe tego mentolo
ninggalke aku lungo karo wanito liyo

tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung
siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe iling marang janji setiomu

PUTAR | DOWNLOAD

Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Sekianlah persembahan "Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song" kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk Shobat LAGU KESUKAAN.
Okey, sampai jumpa di "parsembahan" LAGU KESUKAAN lainnya.

Shobat sekarang sedang membaca/melihat Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song dengan alamat link https://www.lagukesukaan.com/2018/02/lirik-lagu-tresno-suci-nella-kharisma.html

0 Response to " Lirik Lagu Tresno Suci Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song "

Post a Comment

Random Post

Powered by Blogger.

Lihat juga: